De beentjes strekken in Salou …

Tijd voor wat nostalgie … :) Het is bijna tien jaar geleden dat Kenny, Kristof en ik naar Cambrils trokken. Het doel: centjes verdienen in de zon … Ik geef het toe, ik heb ergere periodes in mijn 33-jarig bestaan gekend 😉 De werkplek: Camping Els Prats, op de N-340 tussen Cambrils en Miami Playa (jaja, we zijn die zomer ook in Miami geweest). De job: Kristof werd een plekje toebedeeld aan de receptie, Kenny en ik troffen het slechter: de beachbar 😉 Achteraf gezien bleek ik er dan nog het slechtst aan toe … ik kreeg de kalme beachbar. 20 meter van de branding … ik hoop dat jullie je kunnen voorstellen wat voor een hel het daar geweest is…

Tropical Fusion

Tijdens ons 3 maand durend verblijf, kwamen we natuurlijk in contact met enkele fuifbeesten … Nu ja, we … Kristof en Kenny iets (lees: veel) sociaal vaardiger als het aankomt op het aanspreken en het opbouwen van een band met onbekenden. Dankzij deze vaardigheden, mochten we al wel eens met de bus mee naar Salou, samen met een bende uitgelaten Nederlanders van de organisatie Cirkel. Ik hoor jullie al denken: Ai nee, naar Salou … met nen bus vol Ollanders

In Salou stond (en staat) steevast 1 plek op de agenda … een discotheek waar zowel Kristof, Kenny als ik moeten geweest zijn als we in de buurt zijn: Tropical Salou. Ik krijg het er nog warm van … een echte Spaanse discotheek met super muziek, stijlvol interieur, zeer goed bedeelde cubatas en – het oog wil ook wat – zeer getalenteerde gogo’s :) Rustig dames, het dansend mansvolk mocht er ook wel wezen … mij zouden ze het twee keer moeten vragen … de eerste keer zou ik ze niet geloven 😉

Intussen is het – denk ik – 3 jaar geleden dat we er geweest zijn. Maar dankzij de Facebook-pagina blijven we up-to-date 😉 Sinds 2014 heeft deze danstempel ook een sushi-restaurant en is de naam omgedoopt naar Tropical Fusion. Hoog tijd om nog eens langs te gaan …

Steven

Warning: deze post bevat foto’s van enkele jaren geleden … Ze zijn dan ook niet meer representatief en wijzen ook op zwaar fysiek verval bij de personen die worden weergegeven … Ik denk maar aan mezelf, meer dan enkele rimpels op het voorhoofd rijker … Zelfs botox biedt geen soelaas meer. 


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *