Tapasweek

Naar jaarlijkse gewoonte, vindt van 10 tot 19 juni de Tapasweek plaats, met als hoogtepunt de Werelddag van de Tapa, op 16 juni 2016.

Nu hebben wij geen excuus nodig om onze beentjes onder een tapastafel te steken, maar zo een officieel kader maakt het extra leuk. De deelnemende restaurants van de Tapasweek beperken zich tot het Brusselse, maar ik denk dat wij zullen opteren voor een Oilsjters alternatief, we hebben nu eenmaal het geluk een van de beste tapasbars op wandelafstand te hebben :)

Wie het tapasgebeuren liever thuis opvolgt, kan alvast het volgende receptje proberen:

Neem 1 chorizo en snijd die in plakjes. Leg de plakjes in een ovenschotel en zet deze ongeveer 10 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven. Too easy en heel lekker. Smullen maar :)

Suzanne


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *