Wat doen we?

Crema Catalana, een website en blog over eten, beleven en logeren in Spanje

We schrijven over alles en niets, zolang het maar om en over Spanje gaat…

Crema Catalana moet een website en blog worden over Spanje, voor en door Spanjeliefhebbers. Dat zinnetje klinkt heel cliché, maar dat is het wel.

Waarover gaan we nu schrijven wel Spanje, Spanje en Spanje. :-) De drie grote thema’s waar we alles willen onder klasseren zijn: Eten, Beleven en Logeren. Het lijkt een duidelijke afbakening, ook al kunnen we bijna alles onder een van deze noemers plaatsen. Het is de bedoeling dat we jullie up to date gaan houden over leuke plekjes in Spanje, goede hotels en wat je zeker moet gezien hebben op een bepaalde plaats, maar ook een leuk Spaans boek, of een goeie cd, of die ene Spaans(talig)e film nu wel de moeite waard is. Suzanne zal het ook niet kunnen laten om af en toe een Spaans taalweetje te posten en Steven heeft een neus voor bijzondere hotel, bars en restaurants, die helaas ook vaak een bijzonder prijskaartje hebben. En Kenny, goh ja, die schrijft wel over wat de rest niet doet, als het maar Spaans is hij al contento.

Wat willen we hiermee bereiken? Alles en niets, zoals we hierboven zeggen, willen schrijven we graag en willen we graag al onze ontdekkingen en kennis over Spanje delen met de wereld!

Heb jij ook iets interessants te melden over Spanje, contacteer ons! Je vindt onze contactgegevens op: http://www.cremacatalana.be/wie-zijn-we/

Hopelijk vind je af en toe iets interessants terug hier en laten we je wegdromen van ons geliefkoosde Spanje.

Suzanne, Steven en Kenny

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *