Yogi’s verenigt u …

… en ga op reis ! Naar Barcelona ! :-)

Driewerf hoera voor Archilovers. Het wekelijkse ‘ik-zoek-naar-leuke-designtips’ heeft weer een pareltje opgebracht. Ikzelf ben geen yogi, maar ik ken er enkele die verrukt zullen zijn met volgende tip.

In de oude stad, vlakbij de Catalaanse bibliotheek, vind je het Yoga Weeks Centre. Ze omschrijven zichzelf als een modern toevluchtsoord, waar je terecht kan voor een week vol met yoga, wel-zijn, cultuur en gezond leven. Wat mag je verwachten? Dagelijkse yogaklassen met de beste, internationaal gerenommeerde lesgevers, een fantastische locatie (de foto’s spreken voor zich!), een vegetarische brunch na de ochtendles en hele boel andere activiteiten.

Volgens de website kan je er terecht voor enkele dagen    , een week of veel langer. Een week is ideaal, perfect om de dagelijkse hetze los te laten en tot rust te komen. Of je nu een ervaren yogi bent of niet, het maakt niet uit. Iedereen is welkom! En met slechts 12 bedden ben je alvast zeker dat de lesgevers voldoende tijd met je zullen doorbrengen. En de kostprijs? Een weekje kost je €599, inclusief 3 uur yogales per dag (!), elke dag een vegetarische brunch en de overnachting … Peanuts, niet?

Ik heb zowaar zelf zin gekregen om te vertrekken 😉

Steven

PS : ze hebben ook een boot … Geen ‘zeil-je-voor-het-eerst-dan-sla-je-een-flater’, maar yoga beleven op de Middenlandse Zee. Van Barcelona over Formentera naar Ibiza … Count me in!

Yoga Weeks Centre Yoga Weeks Centre 

Yoga Weeks Centre Yoga Weeks Centre

Yoga Weeks Centre


Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *